Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима українська борошно осінь › Кабачковий пиріг
Кабачковий пиріг

Кабачковий пиріг

Якщо для вас корисна їжа набагато важливіша, ніж калорійна, тоді ви не повинні втратити можливість приготувати пиріг з кабачків. Його хороші сторони в тому, що готувати такий пиріг можна хоч цілий рік, адже в супермаркеті знайти кабачки не складе труднощів. Не забуваємо і про те, що кабачки, а зокрема їх сік, дуже м'який, не викликає роздратування. Тому він корисний навіть для тих, хто страждає хворобами шлунка або цукровий діабет. Але і для тих, у кого таких проблем немає, кабачок теж корисний. Він містить у собі досить багато вітамінів і мінералів, які потрібні нашому організму. Ну а сир тільки добре доповнює цю страву.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Борошно — 400 г.
  2. 2. Цукор — 1 ст. л.
  3. 3. Сіль — 0,5 ч. л.
  4. 4. Натертий сир — 1 ст.
  5. 5. Розпушувач — 1 ст. л.
  6. 6. Кабачки (натерті) — 2 шт.
  7. 7. Молоко — 200 мл.
  8. 8. Яйця — 2 шт.
  9. 9. Вершкове масло — 0,5 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кабачки промити, обсушити, обрізати кінчики і натерти на тертці.

  2. До кабачків додати просіяне борошно, тертий сир і ретельно перемішати

  3. Далі необхідно окремо змішати молоко, яйце, сіль і розм'якшене масло.

  4. Вилити суміш до кабачків, перемішати. Тісто повинне нагадувати консистенцію сметани.

  5. Вилити тісто у форму, змащену маслом і випікати в розігрітій до 180°С духовці 45 хвилин.