Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима середній італійська весна › Курка по-італійськи
Курка по-італійськи

Курка по-італійськи

Насправді рецептів приготування курячого м'яса в італійській кухні безліч. Це може бути і курка під різноманітними соусами, і тушкована з грибами чи різними овочами, такими як артишок, броколі, цукіні, болгарський перець, помідори, базилік та іншими. Але невід'ємною складовою будь-якого рецепту є обов'язкове додавання одного зі знаменитих італійських сирів. У нашій страві використовується оригінальне поєднання курячого м'яса з беконом, а особливу пікантність і соковитість йому надають помідори з базиліком і сир пармезан.

Кількість порцій 1
Час приготування 20 хв

  1. 1. Куряче філе — 200 г.
  2. 2. Помідори — 50 г.
  3. 3. Базилік — 50 г.
  4. 4. Бекон — 75 г.
  5. 5. Пюре картопляне — 150 г.
  6. 6. Оливкова олія — 20 г.
  7. 7. Листя салату — 20 г.
  8. 8. Сир пармезан — 10 г.
  9. 9. Сіль — 1 г.
  10. 10. Перець запашний — 1 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе розрізати уздовж, але не до кінця. Філе загорнути в харчову плівку і відбити.

  2. Помідори нарізати колечками і вкласти в філейну кишеньку, на помідори укласти листочки базиліку, сіль та перець..

  3. Зверху викласти тертий пармезан. Пармезан укрити смужками бекону, знову накрити плівкою і придавити руками.

  4. Зняти плівку і викласти фаршироване філе на розпечену сковороду беконом вниз, просмажити з обох сторін 5 хвилин.

  5. Пюре викласти в спеціальну форму на тарілку, зверху викласти розрізане на дві частини хрустке філе.

  6. На філе викласти гіркою зелень і полити оливковою олією.