Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима французька овочі весна › Французький суп
Французький суп

Французький суп

Хто з нас не мріяв бути вишуканою, витонченою і стрункою, як француженки? У чому їх секрет? - запитували ми себе. А вся справа в їх харчуванні. Жінки Франції надають перевагу легким стравам, завдяки яким вони і пурхають, немов колібрі. Пропонуємо вам приготувати французький суп, який зробить вас витонченою, як пір'їнка найкрасивішої пташки. Приготувавши таку страву, на стіл ви подасте не просто суп, а порцію радості й ніжності. Ви влаштуєте справжнє свято всього за 45 хвилин. Французький суп порадує вас вишуканим і неповторним смаком, пікантності якому додають томати, часник і цибулю. Бон апетит!

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Цибуля — 200 г.
  2. 2. Помідор — 350 г.
  3. 3. Спагеті — 50 г.
  4. 4. Білий хліб (шматочки) — 150 г.
  5. 5. Часник (сухий) — 5 г.
  6. 6. Вершкове масло — 20 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю нарізати тоненькими кільцями та обсмажити до золотистого кольору.

  2. На помідорах зробити хрестоподібний розріз та залити окропом (після цього легко знімається шкірочка). Зняти шкірку та нарізати кубиками. Відправити на сковорідку до цибулі та тушкувати хвилин 5-7.

  3. Окремо в кастрюлю налити воду (1 л.), довести до кипіння, посолити, поперчити. Потім додати зі сковорідки цибулю з помідорами та варити хвилин 10.

  4. Суп процідити через сито, з овочів зробити пюре та відправити знову до кастрюлі. Як тільки суп закипить додати спагетті та варити до готовності. Додати часник.

  5. На невеликій кількості вершкового масла обсмажити шматочки хліба. Покласти хліб по тарілкам та залити гарячим супом.