Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима духовка риба осінь › Риба в ніжному суфле
Риба в ніжному суфле

Риба в ніжному суфле

Влаштуйте для домашніх рибний день і приготуйте "Рибу в ніжному суфле". На жаль, в раціоні багатьох людей страви з риби - дуже рідкісний гість. І це в корені неправильно. Адже протеїни, які містяться в рибі, засвоюються краще в порівнянні з іншими джерелами білка. Засвоюваність "рибного" білка іноді досягає 98%. А вміст у рибі поліненасичених жирних кислот, найцінніших мікроелементів і вітамінів - це взагалі окрема тема. Рибу в цьому рецепті можна використовувати будь-яку: судак, тілапію, пангасіус, горбушу і т.д. При виборі керуйтеся своїми смаковими уподобаннями. Рибка у Вас вийде ніжною і соковитою і буде гармонійно поєднуватися з картопляним пюре на гарнір.

Кількість порцій 6
Час приготування 70 хв

  1. 1. Філе риби (будь-якої) — 500 г.
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Молоко — 250 мл.
  4. 4. Кетчуп — 5 ст. л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе риби нарізати невеликими шматками.

  2. Шматочки риби обсмажити на олії з двох сторін по 10 хвилин.

  3. Збити яйця. Посолити і поперчити за смаком.

  4. У масу додати молоко і ретельно перемішати.

  5. Потім додати кетчуп. Перемішати.

  6. Викласти шматочки риби в форму для запікання.

  7. Залити рибу соусом, поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 35-40 хвилин.