Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима українська овочі осінь › Чіпси з баклажанів
Чіпси з баклажанів

Чіпси з баклажанів

Не знаєте, чим зайняти гостей, якщо вони прийшли занадто рано, а у вас ще не до кінця готові основні страви? Тоді на допомогу приходять різні рецепти швидких закусок. Один з таких - це чіпси із баклажанів. Так, саме з баклажанів. Дуже швидко і зручно. Тому що обсмажити баклажан - справа нехитра, але якщо подавати їх з медом, ви отримаєте дуже смачну страву. Вона якраз підготує ваших гостей до прийому більш складної їжі. Хоча таку закуску можна робити у до домашньої вечері теж. А тим більше, що баклажани дуже корисні. Вони знижують рівень холестерину в крові. У них дуже багато різних мікроелементів, без яких організму складно функціонувати.

Кількість порцій 3
Час приготування 25 хв

  1. 1. Баклажан — 1 шт.
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Панірувальні сухарі — 200 г.
  4. 4. Мед — 2 ст. л.
  5. 5. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Баклажан нарізати тонкими скибочками. Збити яйця і перемішати яєчну масу з баклажаном.

  2. Обваляти скибочки баклажана в панірувальних сухарях.

  3. Обсмажити на соняшниковій олії з обох боків до золотистого кольору.

  4. Готові баклажани викласти на паперову серветку, щоб позбутися зайвого жиру.

  5. Подавати до столу, попередньо поливши медом.