Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима легкий вершки весна › Десертний кардамоновий крем
Десертний кардамоновий крем

Десертний кардамоновий крем

Як відомо: креми - найніжніші десерти. Першим десертним кремом були вершки, збиті з цукром. Цими ласощами ми зобов'язані середньовічній Франції. Сьогодні перелік десертних кремів дивує своєю різноманітністю: молочні, вершкові, фруктово-яєчні і фруктово-вершкові. У цьому переліку ми знайдемо і десертний кардамоновий крем. Щоб надати особливу пікантність цьому крему, у нього додають трохи коньяку. Додадуть свої смакові нотки і прянощі, що входять до складу крему: кардамон і кориця. Поділиться з ним своїм ароматом мед. Готовий крем потрібно розкласти порційно в підходящі формочки, креманки і поставити в холодильник. За бажанням можна прикрасити десерт тертим шоколадом, цукатами або подрібненими горіхами.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Вершки — 300 мл.
  2. 2. Кардамон мелений — 1 ст. л.
  3. 3. Коньяк — 1 ст. л.
  4. 4. Мед — 2 ст. л.
  5. 5. Кориця мелена — 1/3 ч. л.
  6. 6. Сік лимонний — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У вершки додати лимонний сік і збити.

  2. Мед розігріти і додати в нього коньяк, корицю і кардамон.

  3. Збити всі інгредієнти разом.