Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима сир весна › Сирне масло
Сирне масло

Сирне масло

Сирне масло дуже легко готувати. Таке масло досить довго може зберігатися у холодильнику. А тому ви можете приготувати його про запас і в будь-який момент, коли вам знадобиться можете дістати його з холодильника і з легкістю приготувати з ним свою улюблену страву. А спектр застосування такого чудо -масла досить широкий. Перш за все це бутерброди. Приготоване сирне масло дуже смачно мазати на бутерброди. Також, відваривши картоплю, ви можете покласти шматочок цього масла і вдосталь наїстися такою стравою без м'яса. До речі, ваші улюблені котлети і курячі грудки теж можна готувати з використанням сирного масла в якості начинки. Будь-яка приготована страва з таким маслом приречена на успіх.

Кількість порцій 5
Час приготування 15 хв

  1. 1. Сир (Голландський) — 100 г.
  2. 2. Сир (Російський) — 100 г.
  3. 3. Вершкове масло — 200 г.
  4. 4. Кріп — 15 г.
  5. 5. Чорний мелений перець — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Куркума — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно потерти на середній тертці два види твердого сиру (Російський та Голландський, можна кілька різних видів сиру). Потім потерти на крупній тертці приблизно таку ж кількість вершкового масла.

  2. Після цього дрібно порізати кріп. Додати сіль, перець, куркуму. Все перемішати.

  3. Суміш потрібно поставити в холодильник. Після чого масло готове до вживання.