Сирно-ванільний кекс
- 1. Вершкове масло — 65 г.
- 2. Кисломолочний сир — 450 г.
- 3. Кукурудзяне борошно — 1 ст. л.
- 4. Ванільний цукор — 1 ч. л.
- 5. Яйця — 3 шт.
- 6. Цукор — 150 г.
- 7. Вершки 33-35% — 225 мл.
- 8. Свіжі ягоди — 450 г.
- 9. Печиво — 225 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Прогріти духовку до 180°С або (якщо духовка газова) до 4 відмітки. Змастити жиром 23 см. розбірну форму для випікання і покласти на дно пергаментний папір. Покласти печиво у чашу і за допомогою блендера подрібнити його на крихти.
Розтопити масло, влити його до крихт і змішати. Перекласти у форму і притиснути до дна, щоб маса лежала рівним шаром.
Змішати сир, кукурудзяне борошно, ванільну есенцію, яйця та цукор. Додати вершки і обробити на 1 швидкості міксера до рівномірної консистенції. Перекласти у форму і випікати протягом 30 хвилин.
Вимкнути духовку, залишивши пиріг всередині, щоб він дуже повільно охолонув. Поставити в холодильник до подачі на стіл, потім поставити на сервірувальну тарілку і прикрасити ягодами або фруктами.