![Банани з трьома соусами](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.d514976f41e28a8a0beea6ee63f68b63.350x350.jpeg)
Банани з трьома соусами
- 1. Волоські горіхи (очищені) — 4 ст. л.
- 2. Банани — 8 шт.
- 3. Цукор — 300 г.
- 4. Вода — 6 ст. л.
- 5. Цедра 1 апельсина — 3 смужки
- 6. Масло вершкове — 5,5 ст. л.
- 7. Шоколад гіркий (не менше 70%) — 250 г.
- 8. Мед — 1 ст. л.
- 9. Вершки жирністю 35% — 2 ст. л.
- 10. Цукрова пудра — 1 ст. л.
- 11. Маскарпоне — 250 г.
- 12. Ванільний цукор — 0,5 ч. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Приготувати соус тоффі. У сотейник покласти цукор, апельсинову цедру і 2 ст. л. води. Варити, помішуючи, на повільному вогні до отримання карамелі золотистого кольору. Додати вершкове масло (2,5 ст. л.), 4 ст. л. води і нагрівати 1-2 хв., після чого зняти з вогню і видалити апельсинову цедру.
Приготувати шоколадний соус. Шоколад розламати на невеликі шматочки, скласти у вогнетривку миску і поставити на водяну баню. Додати вершкове масло (3 ст. л.) і готувати на невеликому вогні до отримання однорідної маси. Додати мед, розмішати, зняти з вогню і дати охолонути.
Приготувати ванільний соус. В окремий посуд влити вершки, покласти цукрову пудру і збити в густу піну. Додати маскарпоне і ванільний цукор, ретельно перемішати.
Горіхи посікти ножем у велику крихту.
Банани очистити, розрізати уздовж навпіл, розкласти на персональних сервірувальних тарілках. Помазати ванільним кремом, полити шоколадним соусом і соусом тоффі. Посипати горіхами і подати до столу.