Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна зима › Яблука в тісті
Яблука в тісті

Яблука в тісті

Яблука - дивовижний продукт, в корисності якого не сумнівається ніхто. Найпоширеніший фрукт в Україні доступний за ціною в будь-яку пору року, а не тільки в сезон. Цей плід здоров'я, як заслужено називають яблуко, обов'язково повинен бути у Вашому раціоні. У якому вигляді вживати яблука, вирішувати, звичайно, Вам: у сирому вигляді або у вигляді соків, компотів, джемів та інших всіляких страв з яблучними інгредієнтами. З усією впевненістю можемо сказати, що яблука повинні бути присутніми в меню у всіх можливих варіантах, і організм скаже Вам: "Спасибі!". Пропонуємо свій варіант - яблука в тісті. Смачно і дуже корисно!

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яблука — 4 шт.
  2. 2. Яйця — 3 шт.
  3. 3. Цукор — 50 г.
  4. 4. Сметана — 100 г.
  5. 5. Молоко — 150 мл.
  6. 6. Борошно — 150 г.
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром.

  2. Додати сметану до жовтків і перемішати. Додати молоко.

  3. Додати борошно, добре перемішати.

  4. Білки окремо збити в піну. Додати в тісто і акуратно перемішати.

  5. Яблука почистити, видалити серцевину. Нарізати кружечками завтовшки 6-7 мм.

  6. Кружечки яблук вмочити в тісто.

  7. Смажити з двох сторін на соняшниковій олії до утворення золотистої скоринки.