Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна › Устриці з гострим соусом
Устриці з гострим соусом

Устриці з гострим соусом

Ви пробували устриці з соусом Табаско? Прохолодна солона морська вода, ніжне м'ясо молюска і пекучий перець - це фантастичне поєднання. Секунду здається, що лисички, і правда, взяли сірники і запалили синє море прямо у тебе в роті. Потім «палаючими» язиком і небом відчуваєш м'яку, гладку текстуру устриці. І відчуваєш, як морська свіжість згладжує перцевий жар.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Устриці — 12 шт
  2. 2. Лимон — 1 шт
  3. 3. Соус Табаско — 1 ч. л.
  4. 4. Лід
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помістіть відкриті устриці на блюдо з колотим льодом.

  2. Полийте кожну устрицю кількома краплями соусу.

  3. Подавайте з часточками лимона.