Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна випічка весна › Гарбуз в листковому тісті
Гарбуз в листковому тісті

Гарбуз в листковому тісті

З приходом осені гарбуз міцно входить в склад різних рецептів нашого столу. Про користь гарбуза відомо з давніх часів. Наповнюючи організм необхідними амінокислотами і вітамінами, він допомагає людині зберігати міцне здоров'я, оберігає від старіння. Гарбуз готують і в пісочному тісті, але більш популярний спосіб приготування гарбуза - це гарбуз в листковому тісті. Це не менш смачно і готується набагато простіше. Листкове тісто можна купити або приготувати самостійно, але робити це потрібно заздалегідь, щоб воно встигло «відлежатися». Гарбузову начинку можна класти у великій кількості, так як гарбуз добре пропікається.

Кількість порцій 8
Час приготування 70 хв

  1. 1. Листкове дріжджове тісто — 500 г.
  2. 2. Гарбуз — 500 г.
  3. 3. Цукор — 100 г.
  4. 4. Борошно — 50 г.
  5. 5. Яйце — 1 шт.
  6. 6. Кориця мелена — 3 ч. л.
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гарбуз очистити і нарізати кубиками невеликого розміру.

  2. На деко, змащене олією, викласти кубики гарбуза. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати 15 хвилин. Після чого його остудити.

  3. Тим часом листкове тісто розділити на невеликі шматочки і кожен розкатати в квадратики рівної товщини.

  4. В окремій ємності цукор змішати з корицею. Яйце трохи збити виделкою.

  5. Кожен квадратик змастити збитим яйцем і викласти в центр трохи гарбузової начинки. Зверху присипати цукром і корицею, скрутити тісто конвертиком. При цьому добре склеїти краї.

  6. Деко знову змастити олією і викласти на нього готові конвертики. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати близько 30-40 хвилин до рум'яного кольору.