Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита борошно › Солодкі індійські коржики Роті
Солодкі індійські коржики Роті

Солодкі індійські коржики Роті

Ніщо так не дає уявлення нам про інші країни, як їх національна кухня. У кожного народу свої традиції, свої особливості. І саме страви можуть передати нам смак далеких просторів, заокеанських красот. Пропонуємо вам спекти солодкі індійські коржики Роті, які легко доведуть - Індія це не лише каррі і сочевиця. Скільки всього надзвичайного зберігає в собі ця країна. Коржиками ви можете замінювати таке звичне печиво, вони легко поєднуються з чаєм. Готувати їх легко і просто, і не потрібно багато інгредієнтів. Хоча б подумки занурте ноги в Індійський океан, відчуйте ласкаве сонце загадкової країни, відчуйте різноманітність цього світу!

Кількість порцій 3
Час приготування 40 хв

  1. 1. Борошно — 200 г.
  2. 2. Соняшникова олія — 3 ст. л.
  3. 3. Вода — 150 мл.
  4. 4. Вершкове масло — 50 г.
  5. 5. Цукор — 100 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У миску просіяти борошно, додати сіль, рослинну олію і поступово влити воду.

  2. Замісити м'яке еластичне тісто, змастити його маслом і накрити плівкою на 20 хвилин.

  3. Потім тісто розділити на шматочки і дуже тонко розкатати.

  4. Тонко розкатаний корж посипати цукром, згорнути квадратом, розкатати, ще раз посипати цукром, знову розкатати, і смажити з двох сторін на злегка змащеній маслом пательні по хвилині з кожної сторони.

  5. Готові коржі змастити маслом і подавати до столу гарячими.