Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна китайська осінь › Свинячі ребра в кисло-солодкому соусі
Свинячі ребра в кисло-солодкому соусі

Свинячі ребра в кисло-солодкому соусі

Багато існує рецептів, як приготувати філе свинини, або інші соковиті частини свинячого м'яса. Але що стосується ребер, то тут рецептів не так вже багато. Цей рецепт має вас зацікавити тому, що свиняче м'ясо в кисло-солодкому соусі - це вишукана страва, яку люблять багато людей. Такий соус наповнює м'ясо соковитістю, робить його чудовою стравою, яку легко можна подавати за святковим столом і розчулювати гостей вишуканістю. Страва виходить настільки м'якою і соковитою, що неможливо від неї відірватися!

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Свинячі ребра — 750 г
  2. 2. Крохмаль — 1,5 ч.л.
  3. 3. Рослинна олія — 50 мл
  4. 4. Соєвий соус — 15 мл
  5. 5. Оцет — 20 мл
  6. 6. Цукор — 20 г
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Борошно — 0,5 ч.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ребра промити і розділити на шматочки завдовжки близько 2 см. Викласти в глибокий посуд, посолити.

  2. Крохмаль (0,5 ч.л.) розвести в невеликій кількості холодної води. Додати борошно, все добре перемішати. Цією сумішшю залити ребра.

  3. На сковороду налити олію і на середньому вогні прогріти до помірної температури. Опустити в масло ребра і смажити до тих пір, поки на їхній поверхні не утвориться скориночка. Дістати ребра шумівкою, щоб стік зайвий жир. Якщо вони склеїлися між собою, розділити їх.

  4. Продовжити нагрівати олію, і, коли вона знову добре прогріється, ще раз опустити ребра в сковороду і смажити до золотистого кольору, після чого ребра вийняти, а олію, що залишилася, злити.

  5. З'єднати оцет, цукор, соєвий соус і 1 ч.л. крохмалю. Влити цю суміш в сковороду, потім опустити в неї ребра. Продовжуючи нагрівати сковороду, перевернути ребра кілька разів, щоб вони просочилися соусом. Викласти готові ребра на блюдо і подавати.