Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна пасха сир весна › Сирник кавовий
Сирник кавовий

Сирник кавовий

Як тільки кулінари всього світу не намагаються урізноманітнити страви. Господині кожен раз хочуть приготувати щось нове. Щоразу вони вдосконалюють старі рецепти і додають туди щось нове. Всі зацікавлені в чомусь новому. Сьогодні ми вам пропонуємо виключно новий рецепт десерту сирників. Сирники - це всіма звична страва. Їх пекли ще наші бабусі. Але ми привнесемо деяку новизну. Пропонуємо вам сьогодні приготувати кавовий сирник. Зрештою смак вийде абсолютно інший. Це вже вийде навіть не звичайний сирник, а цілий торт. Смак у нього виходить просто приголомшливий. За відносно короткий час ви отримаєте дуже легкий і смачний десерт.

Кількість порцій 8
Час приготування 80 хв

  1. 1. Яйця — 2 шт.
  2. 2. Сир кисломолочний — 250 г.
  3. 3. Сметана — 250 г.
  4. 4. Кава розчинна — 3 ч. л.
  5. 5. Пудинг ванільний (порошок) — 40 г.
  6. 6. Цукор — 3 ст. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сметану і сир перемішати і подрібнити до однорідної маси.

  2. Додати яйця, цукор, сіль і ванільний пудинг. Добре перемішати і додати розтоплений шоколад і розчинну каву.

  3. Форму діаметром 15 см. викласти кулінарним папером. Змастити її маслом. Викласти сирну масу.

  4. Випікати сирник в розігрітій до 180ºC духовці 50 хвилин.