Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна російська перші страви літо › Суп із лінивими пельменями
Суп із лінивими пельменями

Суп із лінивими пельменями

Пропонуємо вам приготувати простий, але в той же час дуже незвичайний і цікавий суп із лінивими пельменями. Сам суп виходить легким, проте дуже ситним. Цибулю і моркву ми будемо обсмажувати для того, щоб надати супчику приємного аромату. А наші ліниві пельменьчики, зроблені хитрим способом, додадуть ситності супу. І до того ж ці самі пельмені будуть виконувати ще естетичну роль, так як вони будуть виглядати в супі як трояндочки. До речі, страва дуже поширена на території Польщі та Чехії. Але в цих країнах суп виходить рожевим, завдяки додаванню маленького шматочка буряку в естетичних цілях. Там цей суп теж подають зі сметаною. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Картопля — 4 шт.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Яйце — 1 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Фарш (будь-який) — 300 г.
  6. 6. Бульйон (овочевий) — 2 л.
  7. 7. Борошно — 1,5 ст.
  8. 8. Вода — 100 г.
  9. 9. Спеції — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для тіста на пельмені потрібно взяти воду, яйця і борошно, ретельно перемішати.

  2. Потім із тіста розкачати тонкий корж (овал).

  3. Розподілити на ньому фарш. З одного краю залишити трохи тіста і щільно згорнути рулет. Потім рулет розрізати на шматочки і трохи заморозити.

  4. Для супу картоплю очистити, нарізати кубиками і покласти в бульйон.

  5. Цибулю та моркву дрібно нарізати, обсмажити на олії і додати в суп.

  6. Коли картопля зваритися, додати пельмені. Варити до готовності.

  7. Перед подачею додати спеції, посолити і поперчити.

  8. Подавати зі сметаною.