Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна духовка яйця осінь › Омлет по-іспанськи
Омлет по-іспанськи

Омлет по-іспанськи

Історія виникнення омлету залишається нерозгаданою. Так як це часто буває з багатьма стравами, рецепти яких існують в різних інтерпретаціях і в різних країнах є по кілька десятку рецептів однієї і тієї ж самої страви. Існує кілька сотень рецептів омлету, який роблять в різних країнах і зрозуміти звідки ж ідуть витоки появи страви неможливо. У різних національних кухнях є свої різновиди омлету. Але все таки саме слово «омлет» родом з Франції. Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати ще один різновид омлету - це омлет по-іспанськи. Така прекрасна і смачна страва стане відмінним сніданком для всієї вашої сім'ї.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Яйця — 6 шт.
  2. 2. Картопля — 450 г.
  3. 3. Солодкий перець — 2 шт.
  4. 4. Часник — 2 зубчики
  5. 5. Соняшникова олія — 5 ст. л.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перці помити, очистити, помістити на деко і збризнути 1 ст. л. олії.

  2. Поставити в розігріту до 200°С духовку на 15 хвилин. Остудити. М'якоть нарізати смужками.

  3. Картоплю очистити, нарізати тонкими кружальцями і обсмажити в 4 ст. л. розігрітої олії 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем.

  4. Часник очистити і подрібнити. Яйця збити з сіллю. Додати до картоплі часник, перці і яйця, перемішати і готувати на середньому вогні 10 хвилин.