Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна шинка сніданок весна › Листкові пиріжки з сиром і шинкою
Листкові пиріжки з сиром і шинкою

Листкові пиріжки з сиром і шинкою

Ароматні листкові пиріжки з сиром і шинкою припадуть до душі всім членам Вашої родини. Адже це досить універсальна страва: слойки можна взяти на роботу, в дорогу або покласти дітям в школу. Пропонований рецепт дуже простий у приготуванні, а витрачений на страву час наближається до мінімуму. При чому, така випічка стане прекрасною альтернативою звичним дріжджовим пиріжкам з різними начинками. Сир під впливом високої температури ніжно розтікається і обволікає шинку, що надає ніжний вершковий аромат випічці.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Листкове тісто — 500 г.
  2. 2. Шинка — 400 г.
  3. 3. Сир — 300 г.
  4. 4. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шинку і сир нарізати невеликими скибочками.

  2. Тісто розкатати і нарізати прямокутниками.

  3. На кожен прямокутник викласти по 1-му шматочку шинки і сиру і зліпити потім пиріжок.

  4. Деко змастити олією і викласти на нього пиріжки.

  5. Духовку розігріти до 180°С і поставити деко випікатися на 20-25 хвилин.