Листкові мішечки з цукровою пудрою
- 1. Борошно пшеничне — 670 г.
- 2. Розпушувач — 2 ч. л.
- 3. Сіль — 0,5 ч. л.
- 4. Масло вершкове — 100 г.
- 5. Цукор — 70 г.
- 6. Сметана — 50 мл.
- 7. Цедра лимонна — 0,5 ч. л.
- 8. Яйце куряче — 3 шт.
- 9. Цукрова пудра — 300 г.
- 10. Олія рослинна — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змішати борошно, сіль і розпушувач. Окремо збити міксером цукор з вершковим маслом, додати в суміш сметану, цедру і яйця. Зменшити швидкість міксера, при цьому поступово додавати борошно. Замісити тісто. Скачати в довгу ковбаску.
Розрізати ковбаску з тіста на кілька частин, присипати борошном. Скласти три шматочки один на інший, розкачати качалкою, скласти отриманий млинець навпіл, знову розкачати, повторити процедуру зі скручуванням і розкочуванням ще 8 разів. Наприкінці розкачати тісто дуже тонким шаром. Розрізати на частини прямокутної форми. У кожного шматочка звернути кути до центру так, щоб вийшов мішечок.
Розігріти сковороду, налити рослинну олію товстим шаром, розжарити до 190ºС. Обсмажити кілька порцій мішечків протягом 1 хвилини, перевертаючи, кожен раз викладаючи їх зі сковороди на паперовий рушник, а після на тарілку. Наприкінці присипати остиглі мішечки з тіста цукровою пудрою.