Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна морепродукти весна › Креветочні тости
Креветочні тости

Креветочні тости

Представляємо вашій увазі рецепт приготування креветочних тостів. Ці хрусткі і до не пристойності смачні штучки можуть вас порадувати сьогодні своїм гарним смаком. Вони стануть дуже хорошою альтернативою на сніданок. Адже, лише п'ятнадцять хвилин часу і у вас готовий повноцінний сніданок. Тости дуже припадуть вам до смаку, повірте нам. А як добре буде запити ці прекрасні ароматні тости гаряченьким чайком або солоденькою бадьорою ранковою кавою. Креветочні тости наповнять вас енергією і додадуть життєвого тонусу організму. Крім того, вони дуже економні, так як креветочна маса витрачається досить повільно, а тарілка все повниться і повниться новими тостами.

Кількість порцій 8
Час приготування 20 хв

  1. 1. Креветки (королівські) — 20 шт.
  2. 2. Сіль — 0,25 ч. л.
  3. 3. Хліб для тостів — 4 шт.
  4. 4. Соняшникова олія — 40 мл.
  5. 5. Яєчний білок — 1 шт.
  6. 6. Білий перець мелений — 0,25 ч. л.
  7. 7. Кунжут — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очистити сирі креветки. Якщо вони заморожені, то їх попередньо треба розморозити. Подрібнити креветки в блендері до однорідної маси.

  2. До маси додати яєчний білок, добре перемішати, поперчити і посолити. Намазати на хліб для тостів шаром 3-4 мм.

  3. Посипати зверху кунжутом і розрізати хліб на 4 частини по діагоналі, щоб вийшли трикутники.

  4. На розігріту сковороду з невеликою кількістю олії покласти тости креветочною масою вниз. Смажити 2-3 хвилини на середньому вогні.

  5. Потім перевернути і смажити з іншого боку до золотистого кольору.