Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна риба літо › Салат із сайрою
Салат із сайрою

Салат із сайрою

Дуже смачний і ситний салат, для приготування якого не вимагається наявність складних продуктів. Головний секрет успіху салату з сайрою - у правильно обраному продукті. Ідеальний склад консервованої сайри – це сама риба в поєднанні з рослинним маслом, лавровим листом, сіллю і перцем. Шматки риби повинні бути цілими, рівномірними за кольором і не повинні розвалюватися. Консерви з магазину, приготовані методом холодного копчення з додаванням різних приправ і спецій, чудово підходять для приготування салату з сайрою. Подати таку закуску можна до будь-якого свята або до звичайного обіду чи вечері.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Консервована сайра — 1 банка (250 г.)
  2. 2. Рис — 150 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 100 г.
  4. 4. Яйця — 3 шт.
  5. 5. Майонез — 100 г.
  6. 6. Петрушка — 10 г.
  7. 7. Cіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З банки з сайрою вилити олію, рибу викласти в салатник і гарненько розім'яти виделкою.

  2. Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Потім її помістити в тарілку і залити окропом на 5 хвилин. Потім воду злити.

  3. Яйця відварити, остудити, пропустити через яйцерізку.

  4. Петрушку промити і дрібно нарізати.

  5. Рис відварити до готовності.

  6. У салатник із сайрою додати цибулю, яйця, рис і петрушку. Все ретельно перемішати і, при необхідності, посолити за смаком.