Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита риба обід › Салат із консервованої горбуші
Салат із консервованої горбуші

Салат із консервованої горбуші

Цей нескладний рецепт підійде і для звичайного столу, і для святкового застілля. Його головний секрет у використанні кукурудзи, яка прикрасить страву, зробить її презентабельною і додасть їй неповторного смаку. У консервованої горбуші зберігається багато корисних речовин і вітамінів, тому салати з нею виходять не тільки смачні, ароматні, але й корисні. Купуючи горбушу, краще всього вибирати консервовану у власному соку, а не в маслі. Така рибка більш соковита, і салат вийде ще смачніше. Готовий салат ставлять ненадовго в холодильник, щоб настоявся.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Горбуша (консерва) — 150 г.
  2. 2. Відварений рис — 300 г.
  3. 3. Огірок — 1 шт.
  4. 4. Консервована кукурудза — 4 ст. л.
  5. 5. Майонез — за смаком
  6. 6. Сметана — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити яйця вкруту.

  2. У цей час очистити огірок від шкірки і нарізати невеликими шматочками.

  3. Коли яйце звариться, остудити його під холодною водою і очистити. Також порізати невеликими шматочками.

  4. Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю сметани і майонезу (один до одного), посолити.