Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна середній літо › Рибний гуляш
Рибний гуляш

Рибний гуляш

Свій улюблений, перевірений рецепт м'ясного гуляшу, без сумніву, є у кожної господині. А ось рибний гуляш - для багатьох нова страва. Запропонований рибний гуляш - оригінальна, смачна страва, нескладна в приготуванні з цікавими інгредієнтами, що гармонійно поєднуються. У цьому рецепті пропонується використовувати філе білої риби. Білою рибою називають морську рибу з білим м'ясом. У філе білих риб високі смакові якості і досить щільна консистенція. Воно малокалорійне, поживне і, як філе будь-якої риби, корисне. Можна використовувати, наприклад, філе тріски або палтуса. Порада: уважно перевірте, щоб в рибному філе не було кісточок.

Кількість порцій 3
Час приготування 90 хв

  1. 1. Олія оливкова — 1 ст. л.
  2. 2. Цибуля червона — 1 шт.
  3. 3. Перець червоний стручковий — 0,5 шт.
  4. 4. Фенхель — 0,5 шт.
  5. 5. Часник — 1 зубчик
  6. 6. Помідори консервовані — 100 г.
  7. 7. Паста томатна — 0,5 ст. л.
  8. 8. Вино біле сухе — 100 мл.
  9. 9. Філе білої риби — 350 г.
  10. 10. Креветки тигрові — 100 г.
  11. 11. Оливки — 60 г.
  12. 12. Петрушка — 1 ст. л.
  13. 13. Сіль — за смаком
  14. 14. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Поставити велику каструлю з товстим дном на вогонь, влити олію. Дрібно нарізати цибулю, перець нарізати тонкими смужками уздовж, подрібнити часник, нарізати фенхель маленькими шматочками. Всі ці овочі висипати в каструлю з розігрітою олією. Тушкувати 10 хвилин постійно помішуючи.

  2. Влити вино, додати томатну пасту і подрібнені помідори, заправити спеціями. Довести до кипіння, зменшити вогонь, готувати протягом 15 хвилин без кришки.

  3. Філе нарізати середніми шматочками, висипати в каструлю, тушкувати протягом 5 хвилин, після чого додати оливки, креветки, які попередньо необхідно очистити і заздалегідь відварити. Тушкувати ще 3 хвилини.