Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна › Чорнослив у клярі
Чорнослив у клярі

Чорнослив у клярі

Якщо ви гострий любитель сухофруктів, але їсти їх у звичайному вигляді для вас стало буденною справою, тоді ми пропонуємо вам урізноманітнити трохи своє меню. До речі, таку страву можна цілком приготувати для святкового столу - вона буде дуже ефектно виглядати. Досить просто приготувати чорнослив в клярі з тіста. Таким чином під час смаження сухофрукти не втрачають свої корисні властивості (яких в чорносливі дуже і дуже багато), а навпаки, збережуть їх. При цьому тісто утворює хрустку скоринку, яка додає пікантність цій страві. Таким чином ви витратите дуже мало часу, а страву отримаєте просто відмінну.

Кількість порцій 10
Час приготування 25 хв

  1. 1. Чорнослив — 100 г.
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Сода харчова — 1/4 ч. л.
  4. 4. Волоські горіхи — 50 г.
  5. 5. Борошно пшеничне — 70 г.
  6. 6. Соняшникова олія — 100 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Чорнослив розпарити в окропі. Нафарширувати подрібненим волоським горіхом. Насадити чорнослив на зубочистку.

  2. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в густу піну, акуратно додати жовтки, борошно і соду, замісити тісто.

  3. Кожен чорнослив вмочити в тісто і обсмажити у фритюрі до золотистої скоринки.