Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита європейська › Свинина тушкована в медовому соусі
Свинина тушкована в медовому соусі

Свинина тушкована в медовому соусі

Пропонуємо вам приготувати вишукану і в той же час просту страву - свинину тушковану в медовому соусі. Така смакота прийде до душі всім членам сім'ї, особливо чоловікам. Завдяки медовому соусі м'ясо вийде ніжним і соковитим, воно просто буде танути в роті. Радимо вам готувати більше, ніж зазвичай, тому що домочадці неодмінно попросять добавки. Не дивуйтеся, що всі в окрузі дізнаються про «свято живота» у вашому будинку завдяки апетитному аромату страви. Свинину можна подавати разом з картоплею, яка вже не потребуватиме підливи. Перед такою стравою не встоїть жоден чоловік, як, власне, і перед такою хазяйкою, як ви. Приємного апетиту!

Кількість порцій 3
Час приготування 90 хв

  1. 1. Свинина (м'якоть) — 380 г.
  2. 2. Мед — 1 ст. л.
  3. 3. Оцет столовий — 1.5 ст. л.
  4. 4. Сіль — 0.5 ч. л.
  5. 5. Олія соняшникова рафінована — 3.5 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Свинину нарізати шматками середнього розміру. Додати мед, сіль, оцет, соняшникову рафіновану олію.

  2. Перемішати і поставити в холодильник маринуватися на 30 хвилин.

  3. Через 30 хвилин м'ясо дістати з холодильника, викласти в невелику каструлю, поставити на повільний вогонь і тушкувати близько 50 хвилин.