Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна › Польський суп
Польський суп

Польський суп

Польська кухня смачна і багата. Рецептів перших страв в цій країні налічується кілька десятків. Жоден польський обід не обходиться без супу. Апетитний польський суп з ковбасою і квасолею - чудова страва, приготувати яку зовсім не складно. Вогонь, на якому вариться суп, повинен бути маленьким - якщо суп кипить бурхливо, він буде мутного кольору. Можна приготувати цю страву і з консервованої білої квасолі у власному соку. Щоб капуста в супі була соковитіша, її необхідно підготувати: нашаткувати, залити холодною водою і поставити в холодильник. У холодній воді капуста насититься і буде в супі дуже соковитою. Перед подачею на стіл блюдо прикрашають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Кількість порцій 5
Час приготування 60 хв

  1. 1. Курка — 250 г.
  2. 2. Ковбаса копчена — 300 г.
  3. 3. Квасоля — 300 г.
  4. 4. Стебла селери — 1 шт.
  5. 5. Морква — 1 шт.
  6. 6. Капуста білокачанна — 1/4 шт.
  7. 7. Цибуля — 1 шт.
  8. 8. Часник — 3 зубчики
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець чорний мелений — за смаком
  12. 12. Паприка — за смаком
  13. 13. Кріп — за смаком
  14. 14. Петрушка — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю замочити на 1 годину в холодній воді, курку поставити варитися в 3-х літрах води.

  2. Ковбасу нарізати брусками. З бульйону витягнути курку, додати квасолю і варити 40 хвилин.

  3. Цибулю обсмажити з ковбасою і додати в каструлю. На тій же сковороді обсмажити моркву і селеру, додати подрібнений часник і все відправити у бульйон.

  4. Капусту нашаткувати тонко і додати в каструлю. Коли суп закипить, додати сіль, перець, паприку.

  5. Варити до готовності квасолі. Подавати з подрібненою зеленню кропу і петрушки.