Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита м'ясо обід › Пивний чилі
Пивний чилі

Пивний чилі

«Чилі» - це страва мексиканської та техаської кухні, яке в буквальному розумінні означає «чилі з м'ясом». Основними інгредієнтами цієї страви є м'ясо, перець «чилі» (халапеньйо) і темне пиво. Існує велика кількість варіантів даного рецепта, так як кожен кухар готує чилі на свій лад, експериментуючи зі спеціями. Після того, як чилі готово, зніміть його з вогню, розкладіть по порційних чашам і подавайте з гарніром за смаком.

Кількість порцій 12
Час приготування 180 хв

  1. 1. Яловичина — 1,5 кг.
  2. 2. Оливкова олія — 1 ст. л.
  3. 3. Часник — 4 часточки
  4. 4. Гострий перець халапеньо — 3 шт.
  5. 5. Солодкий перець — 1 шт.
  6. 6. Кмин — 1 ст. л.
  7. 7. Орегано — 1 ст. л.
  8. 8. Чилі мелений — 4 ст. л.
  9. 9. Паприка — 1 ст. л.
  10. 10. Чебрець — 1 ст. л.
  11. 11. Темне пиво — 500 мл.
  12. 12. Помідори консервовані — 400 г.
  13. 13. Томатна паста — 4 ст. л.
  14. 14. Квасоля консервована — 425 г.
  15. 15. Сметана — за смаком
  16. 16. Сир твердий — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити до коричневого кольору яловичину кубиками.

  2. Потім обсмажити цибулю, часник і гострий перець халапеньо 3 хв.

  3. Перекласти в жаровню, повернути яловичину, додати, кмин, орегано, паприку, чебрець, перемішати. Готувати 3 хв. Додати пиво, перемішати, готувати 1 хв. Додати томати, томатну пасту.

  4. Додати солодкий перець, закрити кришкою і тушкувати 2 години.

  5. Додати квасолю з банки, промиту під водою і тушкувати ще 1 годину.

  6. Подавати зі сметаною і сиром.