Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна духовка ковбаса обід › Пиріжки до пива
Пиріжки до пива

Пиріжки до пива

Серед великого різноманіття смачних виробів, які можна приготувати з листкового тіста, купленого в магазині, господинями часто випікаються пиріжки. Готуються вони з будь-якими різними начинками. Пиріжки – це страва, яка завжди піднімає настрій і дорослим, і дітям. Листкові пиріжки з салямі до пива зазвичай робляться у вигляді конвертиків, але можуть бути і у вигляді трикутників. Перед тим як ставити в духовку верх пиріжків змащують збитим жовтком, щоб не тільки був бездоганний смак, а й зовнішній вигляд. Любителі занадто солоних страв до пива в якості сиру використовують бринзу. Подають пиріжки теплими або холодними з гірчицею.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Салямі — 100 г.
  2. 2. Сир твердий — 100 г.
  3. 3. Помідор — 1 шт.
  4. 4. Маслини — 12 шт.
  5. 5. Тісто листкове — 400 г.
  6. 6. Яйце куряче — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Салямі, сир, помідори і маслини дрібно нарізати. Змішати всі нарізані інгредієнти в мисці, вбити яйце, перемішати.

  2. Розкачати тісто в тонкий лист, розрізати на квадратики. Викласти начинку на кожен квадратик. Згорнути квадратики у вигляді конверта, кожен з чотирьох кутів защипнути в центрі.

  3. Поставити деко з конвертиками в духовку, випікати до повної готовності, поки не з'явиться золотава скоринка.