Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна європейська яйця весна › Млинці з куркумою та зеленою цибулею
Млинці з куркумою та зеленою цибулею

Млинці з куркумою та зеленою цибулею

Представляємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування відмінних млинців з куркумою і зеленою цибулею. Такий рецепт дуже доречним буде на масляну. Такі млинці не тільки смачні, але і виглядають дуже ошатно і святково. Адже, куркума додасть їм прекрасного насиченого жовтого кольору, а вкраплення зеленої цибулі в тісті млинців додадуть нашим млинчикам яскравості і барвистості. А на смак млинці виходять просто відмінними. Такі млинці перед подачею потрібно щоб охололи, а потім нарізати на три або чотири частини. Поставте млинчики «пенечком» і прикрасьте ікрою. Тепер наші млинчики готові для подачі на стіл.

Кількість порцій 1
Час приготування 40 хв

  1. 1. Куркума — 5 г.
  2. 2. Олія оливкова — 15 г.
  3. 3. Борошно пшеничне — 180 г.
  4. 4. Сіль — 5 г.
  5. 5. Цибуля зелена — 15 г.
  6. 6. Масло вершкове — 15 г.
  7. 7. Цукор — 15 г.
  8. 8. Яйце — 4 шт.
  9. 9. Ікра червона — 80 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно помити яйця. розбити 4 яйця в підходящий посуд з високими стінками. Вінчиком збити яєчну масу. Додати кілька ложок борошна, трохи теплої води (100 мл.). Масу перемішати за допомогою вінчика, легко збиваючи.

  2. Додати до маси для млинців куркуму. Масу перемішати за допомогою вінчика, легко збиваючи. Знову додавати по черзі потрохи борошно та воду (ще 350 мл.). Постійно легко збивати масу, розбиваючи грудочки борошна. Порізану цибулю засипати в готове тісто для млинців. Ретельно перемішати. Додати вкінці оливкову олію. Ще раз перемішати масу за допомогою вінчика. Залишити тісто на 15 хвилин.

  3. Розігріти сковорідку для випікання млинців на середньому вогні. Зменшити вогонь. Налити тісто для млинців в потрібній кількості, рівномірно розподіляючи по сковорідці. Смажити млинці протягом 1 хвилини.

  4. За допомогою дерев'яної лопатки перевернути млинець на іншу сторону. Смажити 10 секунд. Скинути готовий млинець на тарілку. Виворіт млинця змастити м'яким топленим маслом. Загорнути млинець рулетом. Краї обрізати. Охолодити. Млинець повинен стати твердим.