Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна десерти зима › Молочна мастика
Молочна мастика

Молочна мастика

Мастика - це кулінарний "пластилін", використовуваний для оформлення тортів, тістечок, кексів, а також для виготовлення прикрас для цих самих виробів. Вироби, прикрашені мастикою, стають справжніми витворами мистецтва. Склад мастики може бути найрізноманітніший, однак цукрова пудра є незмінним компонентом мастики. Мастика - це ще й дуже смачний і солодкий "пластилін". Існує безліч рецептів мастик. Але сьогодні ми вам запропонуємо приготувати молочну мастику. Вона вважається найлегшою у своєму приготуванні.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Згущене молоко — 200 г.
  2. 2. Сухе молоко — 160 г.
  3. 3. Цукрова пудра — 160 г.
  4. 4. Лимонний сік — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У згущене молоко додати лимонний сік, перемішати.

  2. Сухе молоко з'єднати з пудрою і просіяти. У суху суміш потроху додавати згущене молоко, постійно розмішуючи.

  3. Готову мастику загорнути в пакет і помістити в холодильник. Щоб надати мастиці аромат і колір, можна змішати її з ароматизатором або сухим харчовим барвником.