Манний пудинг з кабачками і яблуками
Пудинг - це вид десерту, який зазвичай готується на водяній бані. Основними інгредієнтами пудингу є борошно, яйця, цукор і молоко. Часто замість борошна використовують манку, рис або хліб. Іноді в рецептах пудингів зустрічаються масло, сир, родзинки, курага, інжир. Батьківщиною пудингів є Англія. В даний час по всьому світу існує величезна різноманітність рецептів по приготуванню пудингів. Для любителів яблук прекрасно підійде манний пудинг з яблуками. Крім яблук в яблучному пудингу використовуються морква, кабачки, вівсяні пластівці, родзинки або інші продукти. Подавати його можна, як гарячим, так і холодним. При подачі пудинг поливають сметаною, посипають какао або цукровою пудрою.
- 1. Кабачки — 125 г.
- 2. Яблука — 75 г.
- 3. Молоко — 25 мл.
- 4. Масло вершкове — 15 г.
- 5. Яйце куряче — 1 шт.
- 6. Цукор — 10 г.
- 7. Крупа манна — 15 г.
- 8. Сметана — 30 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Нашаткувати кабачки. Поставити сковороду на вогонь, влити молоко, додати 10 г. вершкового масла, розігріти, викласти кабачки на сковороду. Тушкувати до напівготовності.
Нашаткувати яблука, додати їх в сковороду разом із цукром, тушкувати протягом 5 хвилин, потім додати манну крупу, тушкувати ще 5-10 хвилин на маленькому вогні. Після, трохи остудити.
У загальну суміш додати збитий білок, жовток, перемішати, викласти суміш у формочку, яку потрібно змастити маслом, випікати в духовці до готовності. При подачі пудинг полити сметаною.