Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита обід › Куряче чилі з квасолею
Куряче чилі з квасолею

Куряче чилі з квасолею

Чудове блюдо мексиканської кухні. Цей суп відрізняється гостротою, густотою і зовнішнім виглядом, який приваблює і відразу ж підвищує апетит. Наявність квасолі в супі надає йому додаткову ситність, дозволяє збагатити організм необхідними амінокислотами, вітамінами і мінералами. Квасолю можна використовувати як сиру, так і консервовану, в ній зберігається до 70% вітамінів і до 80% вихідних мінеральних речовин. Якщо не любите сильно гостре, не кладіть багато пекучого перцю. Для любителів гострих, незвичайних і неймовірно ситних страв, куряче чилі з квасолею припаде до душі.

Кількість порцій 4
Час приготування 80 хв

  1. 1. Бекон — 4 скибочки
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Часник — 3 зубчики
  4. 4. Курячі стегенця — 1 шт.
  5. 5. Паприка — 1 ч. л.
  6. 6. Кмин — 1 ч. л.
  7. 7. Квасоля консервована — 400 г.
  8. 8. Помідори, консервовані у власному соку — 900 г.
  9. 9. Перець чилі — 1/2 ч. л.
  10. 10. Сир твердий — 150 г.
  11. 11. Курячий бульйон — 800 мл.
  12. 12. Сіль — за смаком
  13. 13. Перець чорний мелений — за смаком
  14. 14. Коріандр — за смаком
  15. 15. Петрушка — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Бекон нарізати і обсмажити. Додати до бекону дрібно порізану цибулю і обсмажити на середньому вогні.

  2. Додати до обсмаженої цибулі спеції і курку, розібрану на волокна.

  3. Додати порізані кубиками помідори, квасолю, чилі і курячий бульйон. Добре перемішати суп і довести до кипіння.

  4. Після закипання зменшити вогонь і тушкувати 20 хвилин.

  5. При подачі посипати тертим сиром, петрушкою та коріандром.