Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита східна літо › Коурма лагман
Коурма лагман

Коурма лагман

Якщо ви надумали що-небудь приготувати з м'ясом, тоді навіть не варто довго думати. Відразу приступайте до приготування коурми. Коурма - це обсмажене і залите розтопленим жиром м'ясо (зазвичай телятина). Раніше, коли не було холодильників, таким чином намагалися зберегти м'ясо як можна довше. Зараз же прогрес не стоїть на місці, але рецепт страви залишився, і сьогодні ми пропонуємо вам рецепт страви коурми з локшиною і овочами. Як не дивно, але готувати цю страву досить швидко, а виходить вона ситною і калорійною. Вона цілком зійде як повноцінна страва, оскільки тут є і гарнір, і овочі. А ще у нього дуже насичений смак.

Кількість порцій 2
Час приготування 45 хв

  1. 1. Телятина — 75 г.
  2. 2. Помідори — 30 г.
  3. 3. Морква — 30 г.
  4. 4. Цибуля — 30 г.
  5. 5. Часник — 5 г.
  6. 6. Бульйон м'ясний — 50 г.
  7. 7. Локшина — 100 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Олія соняшникова — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Локшину відварити, висушити. Підсмажити 5 хвилин.

  2. Телятину відварити, нарізати тонкими скибочками. Посолити, поперчити.

  3. Цибулю, моркву, помідори очистити, нарізати скибочками. Змішати з м'ясом. Тушкувати 15 хвилин.

  4. Локшину змішати з м'ясом і овочами. Залити м'ясним бульйоном, додати різаний часник, тушкувати 5 хвилин.