Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита європейська літо › Картопляна піца на вечерю
Картопляна піца на вечерю

Картопляна піца на вечерю

Картопляна піца - це один із варіантів швидкого обіду або вечері. Це цікава знахідка для тих, хто любить картоплю і готовий шукати все нові способи її приготування, і для тих, кому трохи набридла традиційна піца. При приготуванні картопляної піци не потрібно возитися з тІстом, не потрібна духовка. Приготована піца порадує смачним поєднанням продуктів. Потрібно відзначити, що картоплю краще використовувати "стару", з "молодою" - основа піци може не вийти, тому що при її натиранні на тертку утворюється дуже багато соку. Подавати картопляну піцу до столу можна з зеленим салатом зі сметаною.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Картопля — 350 г.
  2. 2. Яйця — 1 шт.
  3. 3. Ковбаски мисливські — 150 г.
  4. 4. Помідори черрі — 80 г.
  5. 5. Сир — 85 г.
  6. 6. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  7. 7. Перець солодкий — 1 шт.
  8. 8. Часник — 2 зубчики
  9. 9. Сметана — 2 ст. л.
  10. 10. Борошно — 1 ст. л.
  11. 11. Діжонська гірчиця — 1 ч. л.
  12. 12. Cіль — за смаком
  13. 13. Чорний мелений перець — за смаком
  14. 14. Зелена цибуля — за смаком
  15. 15. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Потім трохи обсмажити на рослинній олії.

  2. У цей час нарізати солодкий перець і додати до цибулі. Після чого нарізати ковбаски і також додати в сковороду. Обсмажити все хвилин 5-7 і зняти з вогню.

  3. Картоплю очистити і натерти на крупній тертці, додати часник, пропущений через прес, яйця, борошно і за смаком сіль, перець. Добре перемішати.

  4. Зелену цибулю промити і дрібно нарізати. Помідори черрі розрізати навпіл. Сир натерти на дрібній тертці.

  5. Розжарити сковороду і викласти отриману суміш на неї. Зменшити вогонь і смажити так близько 5 хвилин. Потім акуратно перевернути на іншу сторону.

  6. Приблизно через 2-3 хвилини нанести на корж тонким шаром гірчицю, далі викласти начинку з ковбасками і помідори черрі. А зверху присипати зеленою цибулею і сиром.

  7. Накрити сковороду кришкою, зменшити вогонь і томити так, поки весь сир не розплавиться.