Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита українська обід › Капустяні котлети
Капустяні котлети

Капустяні котлети

Пропонуємо вам рецепт економної і дуже смачної страви. Капустяні котлети - це завжди свято на вашому столі. Адже, вони дуже корисні і смачні. Капустяні котлетки дуже добре йдуть влітку, коли хочеться чогось легкого і низькокалорійного. Також котлетки дуже добре підійдуть для вегетаріанців і людей, що дотримуються посту. До того ж, вони дуже корисні. Капуста дуже добре впливає на печінку і травний тракт. Крім того, капуста здатна виводити токсини і захищати від шкідливого впливу навколишнього середовища. Як бачите, страви з капусти дуже корисні, тому потрібно якомога частіше їх вживати. До таких котлет добре підійде овочевий гарнір, який ще більше підкреслить ніжність капустяних котлет.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Молоко — 100 г.
  2. 2. Білокачанна капуста — 0,5 кг.
  3. 3. Манна крупа — 2 ст. л.
  4. 4. Вершкове масло — 50 г.
  5. 5. Яйця — 2 шт.
  6. 6. Панірувальні сухарі — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту нарізати тонкою соломкою.

  2. Молоко вилити в каструлю, додати вершкове масло, покласти капусту і посолити.

  3. Тушкувати капусту на маленькому вогні, поки вона не приготується.

  4. В кінці додати тонкою цівкою манну крупу і ретельно перемішати. Варити ще 10 хвилин.

  5. Потім масу потрібно остудити і додати яйце.

  6. З капустяної маси зробити котлети, обмокнути спочатку в яйці, потім в сухарях.

  7. Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.

  8. Після цього котлети потрібно протушити декілька хвилин до повного приготування.