Желе шарами
- 1. Вишневе або полуничне желе — 3 упаковки
- 2. Желе із кІвІ — 2 упаковки
- 3. Згущене молоко — 2 банки
- 4. Желатин — 2 пакетики
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розчинити різнокольорове желе в 2 склянках окропу, червоне і зелене окремо. Щоб зробити молочне желе, необхідно розчинити желатин в склянці окропу і додати згущене молоко. Гарненько все перемішати, щоб гранули розчинилися.
Кожен шар повинен бути в окремій мисці. Не розводити відразу всі желе, робити це по черзі. Спочатку приготувати 1 упаковку вишневого желе і вилити у велику миску. Дати йому охолонути і відправити в холодильник, поки воно не застигне.
Тепер зробити молочне желе і вилити білий шар зверху на червоний. Те ж саме виконати з зеленим шаром. Слідкувати за тим, щоб кожен шар добре застигав, перш, ніж ви виллєте на нього наступний, інакше желе шарами не вийде.
Шари повинні чергуватися: червоний-білий-зелений-білий-червоний-білий-зелений і т.д.
Ви можете зробити якомога більше шарів. Коли всі шари застигнуть, можете розрізати желе на квадрати (або вирізати формочками для печива) і подавати!