Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна європейська десерти весна › Індійське йогуртовое парфе
Індійське йогуртовое парфе

Індійське йогуртовое парфе

Індійське йогуртовое парфе - оригінальне блюдо індійської кухні. Привертає увагу рецепт своєю простотою. Саме чудове в парфе - це його універсальність. Вся принадність цього десерту в взаємозамінності інгредієнтів, з легкістю можна замінювати одні фрукти іншими, щоразу знаходячи нові поєднання і створюючи різні за смаком десерти. Слово "парфе" (у перекладі з французької) прекрасний і бездоганний. Ці слова ідеально підходять до опису цього смачного холодного десерту з йогурту і манго. Це дуже корисні і приємні на смак ласощі, вони незамінні, особливо в спеку, і є однією з найбільш чудових страв на сніданок.

Кількість порцій 3
Час приготування 15 хв

  1. 1. Манго — 2 шт.
  2. 2. Йогурт натуральний — 300 г.
  3. 3. Фісташки несолоні — 30 г.
  4. 4. Цукрова пудра — 2 ст. л.
  5. 5. Кардамон — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Манго очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити кісточки. Нарізати невеликими шматочками. Кілька шматочків залишити для прикраси, а інші покласти в чашку для блендера і збити в пюре.

  2. Туди ж додати йогурт і пудру. Збити ще раз.

  3. Насіння кардамону розчавити в ступці. Потім додати їх до пюре і гарненько перемішати.

  4. Викласти готове пюре в порційні стакани або в креманки, посипати подрібненими фісташками і прикрасити шматочками манго.

  5. Накрити парфе харчовою плівкою і прибрати в холодильник на ніч. Подавати охолодженим на сніданок.