Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна духовка мед весна › Торт "Медовик"
Торт "Медовик"

Торт "Медовик"

Вже одна назва торта говорить сама за себе. Адже всі ми знаємо цей м'який і ніжний смак дитинства. Так приємно було їсти тортик, запиваючи його чашкою чаю або молока. Напевно, немає людини, яка б не коштувала торт "Медовик". І більшість скаже, що торт дивовижний. Якщо ж назва торта викликає у вас не дуже приємні асоціації, мабуть, Ви куштували "неправильний" "Медовик". Для любителів і поціновувачів пропонуємо рецепт цього м'якого десерту. Спробуйте, він сподобається навіть тим, хто не любить мед.

Кількість порцій 10
Час приготування 120 хв

  1. 1. Мед — 200г
  2. 2. Вершкове масло — 100г
  3. 3. Цукор — 100г
  4. 4. Пшеничне борошно — 3 ст
  5. 5. Яйця — 2 шт
  6. 6. Імбир — 1г
  7. 7. Кориця — 1/4 чайної ложки
  8. 8. Лимонна цедра — 3 чайні ложки
  9. 9. Волоські горіхи — 200г
  10. 10. Сметана — 200г
  11. 11. Вершки 30-35% — 200мл
  12. 12. Варене згущене молоко — 1-1.5 банки
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Мед нагріти, додати в нього розтоплене вершкове масло, добре перемішати, всипати цукор, покласти імбир і все ретельно розмішати.

  2. Додати яйця, гвоздику, корицю і поступово, помішуючи, всипати борошно.

  3. Потім тісто добре вимісити, розкатати завтовшки в 1 см, нарізати шматками і викласти їх на розігріте, змащене маслом деко. Випікати в духовці при температурі 180-200°C.

  4. Окремо збити вершки, окремо сметану зі згущеним молоком. Потім все акуратно перемішати і змастити коржі.