Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна блендер риба зима › Голубці з рибою
Голубці з рибою

Голубці з рибою

Голубці - страва багатьма улюблена. Як правило, начинкою у голубців є м'ясний фарш з рисом. Голубці з рибою - один з різноманіття рецептів голубців. Капусту можна використовувати і кислу, а можна приготувати з молодої капусти. Риба (філе без шкіри і кісток) береться будь-яка, на ваш смак. Подрібнюючи рибу в кухонному комбайні, потрібно використовувати найтонше лезо. Перед тим як викладати начинку на капустяний лист з нього обов'язково потрібно зрізати всі потовщення. Процес приготування не займає багато часу, робиться все досить просто, ну і, звичайно, виходить дивовижно смачно і ароматно.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Філе риби — 500 г.
  2. 2. Яйця — 3 шт.
  3. 3. Перець чорний мелений — 1 ч. л.
  4. 4. Сіль — 0,5 ст. л.
  5. 5. Сметана — 600 г.
  6. 6. Масло вершкове — 2 ст. л.
  7. 7. Бульйон рибний — 500 г.
  8. 8. Біле вино сухе — 200 г
  9. 9. Капуста білокачанна — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати рибу маленькими шматочками. Подрібнити в кухонному комбайні. Додати сіль, перець і яйця. Поступово додати сметану, постійно помішувати.

  2. Відокремити листя від капусти і бланшувати (опустити в окроп від 0,5 до 5 хв.) в злегка підсоленій киплячій воді 10 хвилин.

  3. Розправити листя і покласти на кожен по 1 ст. л. рибної суміші. Загорнути голубці.

  4. Змастити маслом сковороду. Укласти голубці швом вниз. Залити бульйоном і вином, варити 10 хвилин.

  5. Витягнути голубці з суміші. Тушкувати ще 10 хвилин.