Гезлеме (турецький корж)
- 1. Борошно пшеничне — 600 г.
- 2. Вода — 300 мл.
- 3. Сіль — 0,5 ч. л.
- 4. Сир — 300 г.
- 5. Олія рослинна — 2 ст. л.
- 6. Зелень — 100 г.
- 7. Вершкове масло — 80 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування тіста в мисці змішати борошно, сіль, влити воду, ретельно перемішати.
На стіл вилити трохи олії, викласти борошняну масу з миски, замісити тісто. Розділити на 6-8 частин.
Одну з частин тіста розкачати дуже тонким шаром товщиною 1-2 мм.
Для приготування начинки сир натерти на тертці, подрібнити зелень, перемішати все в мисці.
На половину розкатаного листа тіста викласти начинку, зверху накрити другою половиною, защипнути краї.
Чавунну сковороду розігріти з олією, після вогонь зменшити до середнього.
Викласти приготований корж на сковороду, смажити 1-2 хвилини, перевернути на іншу сторону, повторити перевертання кілька разів, кожен раз верх коржа змащуючи розтопленим вершковим маслом. Смажити до золотистої скоринки.
Викласти зі сковороди коржик, скласти навпіл, дати просочитися 1 хвилину, повернути в попереднє положення. Перевернути на іншу сторону, повторити згортання.
Повторити приготування з рештою тіста.