Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна легкий духовка борошно › Німецький пиріг із яблуками "Апфелькухен"
Німецький пиріг із яблуками "Апфелькухен"

Німецький пиріг із яблуками "Апфелькухен"

У кожній родині, як рівно в кожній країні, існує свій рецепт яблучного пирога. Сьогодні вашій увазі ми представляємо чарівний німецький яблучний пиріг. "Апфелькухен" в буквальному сенсі слова і переводиться як "яблучний пиріг". У Німеччині він вважається особливою традицією. І корінні німці готують його дуже часто в домашніх умовах. Там такий пиріг люблять усі. Спробуйте його спекти з різними сортами яблук. Можна взяти кілька кислих, кілька солодких і борошняних яблук. Не сумнівайтеся, вийде дуже смачно і яскраво. Готувати пиріг не складе особливих труднощів, але в підсумку ви отримаєте райську, яблучне насолоду. Від надзвичайного і яскравого смаку пирога всі ваші домашні прийдуть в невимовне захоплення.

Кількість порцій 10
Час приготування 60 хв

  1. 1. Яблука — 750 г.
  2. 2. Лимонний сік — 2 ст. л.
  3. 3. Мигдаль — 40 г.
  4. 4. Цукрова пудра — 1 ст. л.
  5. 5. Вершкове масло — 200 г.
  6. 6. Цукор — 200 г.
  7. 7. Яйця — 4 шт.
  8. 8. Борошно — 200 г.
  9. 9. Сіль — 1 ч. л.
  10. 10. Розпушувач тіста — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вимити яблука, видалити серцевину. Нарізати тонкими напівкільцями, додати лимонний сік.

  2. У сковорідці розтопити цукрову пудру, додати нарізаний мигдаль, постійно помішувати, поки мигдаль закарамелізуется.

  3. Окремо збити вершкове масло з цукром, поступово додавати по одному яйцю.

  4. Змішати борошно, сіль і розпушувач тіста. Поступово ввести суміш в яєчно-масляну масу. Перемішати до утворення однорідного тіста.

  5. Вилити тісто у форму для запікання, викласти шматочки яблук, посипати мигдалем.

  6. Випікати "Апфелькухен" в розігрітій до 175°C духовці 45 хвилин.