Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна борошно весна › Галети з помідорами і козячим сиром
Галети з помідорами і козячим сиром

Галети з помідорами і козячим сиром

У сучасній кулінарії стали популярними галети з прісного тіста з різного борошна з додаванням масла з овочевою, м'ясною, рибною або фруктовою начинкою. Запропонована в цьому рецепті випічка - невеликі, плоскі, круглі пироги (галети), випечені на деко без використання дріжджів. У Вас повинно вийти шість смачних, ароматних галет. Поєднання таких інгредієнтів для начинки, як козячий сир, оливкова олія, базилік, помідори черрі гарантує успіх наших галет у всіх, хто їх спробує.

Кількість порцій 4
Час приготування 80 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 180 г.
  2. 2. Помідори черрі — 12 шт.
  3. 3. Сир козячий — 200 г.
  4. 4. Базилік — 100 г.
  5. 5. Масло вершкове — 110 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Олія оливкова — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло загорнути у фольгу, прибрати на 45 хвилин у холодильник. У мисці змішати борошно з сіллю. Натерти вершкове масло в борошняну суміш. Скропити суміш у мисці 2 ст. л. холодної води. Замісити тісто

  2. Перекласти тісто в пакет, прибрати в холодильник на 30-40 хвилин. Духовку розігріти до 220°C. Розкачати тісто на присипаному борошном столі в лист. Вирізати кола, викласти їх на змащене маслом деко.

  3. Викласти на кожне коло тіста подрібнений базилік, викласти зверху нарізані помідори. Покришити сир зверху. Загорнути краї тіста, щоб вийшли бортики. Посолити і поперчити за смаком. Збризнути оливковою олією. Випікати протягом 10-15 хвилин.