Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита печінка весна › Печінка смажена по-строганівськи
Печінка смажена по-строганівськи

Печінка смажена по-строганівськи

Легкий свіжий і смачний рецепт приготування печінки. Що ще може бути краще?! Рідко можна зустріти варіант, коли рецепт такий простий і при цьому дуже смачний і приємний. Ніжна печінка, ароматна цибуля, сметанка - і чудова страва готова. Достатньо тільки посипати її зеленню, щоб надати ще більший аромат. А також приготувати легкий гарнір, щоб доповнити сімейний обід. Створіть приємну теплу атмосферу за домашнім столом - приготуйте смажену печінку по-строгановски, і ваші рідні будуть дякувати вам за таку приємну вечерю. До того ж страва готується досить швидко. Не кажучи вже про корисні властивості печінки, адже у неї їх дуже багато.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Яловича печінка — 500 г.
  2. 2. Сметана — 250 г.
  3. 3. Олія — 40 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  5. 5. Сіль — 8 г.
  6. 6. Перець мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю порізати дрібними кубиками. Печінку помити, почистити від плівок та нарізати шматочками товщиною 1-1,5 см.

  2. На олії обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати до цибулі печінку та продовжувати обсмажувати.

  3. Коли шматочки печінки обсмажаться з усіх сторін, її можна посолити та поперчити. Додати сметану, як тільки вона закипить, зменшити вогонь та тушкувати до готовності.

  4. Через 15-20 хвилин печінка повинна бути готовою. Подавати з гарніром, посипавши зеленню.