Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна зима › Рибні трубочки
Рибні трубочки

Рибні трубочки

Якщо ваш раціон не дозволяє вам їсти досить калорійні продукти на вечерю, якщо ви намагаєтеся правильно харчуватися, тоді вам варто урізноманітнити ваші страви рибними паличками. Адже в цій страві головними інгредієнтами вважається риба і курка. Як відомо, саме такі продукти дієтологи рекомендують вживати на ніч. Адже в них багато білка і зовсім небагато жирів (до речі, за бажанням можна вибирати і менш жирну, наприклад, минтай). Рибні трубочки після запікання отримують приємну на смак корочку, яка тільки заохотить вас і ваших близьких. Подавати їх можна з овочами, гарніром або навіть як основну страву.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Риба (філе тріски) — 500 г.
  2. 2. М'ясо (курятина, сирокопчений окіст) — 500 г.
  3. 3. Лимонний сік — 30 г.
  4. 4. Олія — 30 г.
  5. 5. Томатна паста — 45 г.
  6. 6. Суміш сухих прованських трав — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
  9. 9. Лимон — 1 шт.
  10. 10. Свіжа м'ята (листочки) — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку рибне філе помити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Скласти в миску, побризкати соком лимону, накрити та помістити в холодильник на 20 хвилин.

  2. Потім рибу дістати з холодильнику та змастити кожен шматочок томатною пастою. Посипати сіллю, перцем та сумішшю сухих трав. Окіст нарізати тонкими смужками, на кожну смужку покласти шматочок рибного філе та згорнути трубочкою.

  3. Далі змастити трубочки олією. Обсмажувати на решітці грилю протягом 15 хвилин. При подачі рибні трубочки можна прикрасити часточками лимону та зеленню м'яти або подати з овочевим гарніром.