Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита європейська › Капустяні конвертики з сиром і шинкою
Капустяні конвертики з сиром і шинкою

Капустяні конвертики з сиром і шинкою

Капусту можна по праву назвати однією з самих популярних овочевих культур. У кулінарії капуста - дуже затребуваний овоч: її вживають у свіжому вигляді, а також тушкують, варять, фарширують, маринують, квасять, солять. Ви теж любите капусту? Приготуйте з неї капустяні конвертики з сиром і шинкою. Листя капусти за цим рецептом попередньо відварюють у підсоленій воді, як і при приготуванні голубців. Начинка для капустяних конвертиків може бути й іншою. Можна використовувати відварну або копчену курку, варену ковбасу, смажені гриби. Все залежить від Вашої фантазії. Можливе приготування капустяних конвертиків і без начинки. Подавати до столу капустяні конвертики можна зі сметанним соусом.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Капустяне листя — 6 шт.
  2. 2. Сир — 70 г.
  3. 3. Шинка (нарізка) — 6 шматочків
  4. 4. Яйця — 2 шт.
  5. 5. Борошно — 2 ст. л.
  6. 6. Часник — 2 зубчики
  7. 7. Майонез — 2 ст. л.
  8. 8. Панірувальні сухарі — 4 ст. л.
  9. 9. Кунжут — 2 ст. л.
  10. 10. Соняшникова олія — за смаком
  11. 11. Сіль — за смаклм
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капустяне листя промити під водою і відварити в підсоленій воді.

  2. Після чого листя остудити і зрізати потовщення на них.

  3. Сир натерти на середній тертці, бекон порізати тоненькими брусочками, часник очистити і дрібно нарізати.

  4. Для начинки змішати тертий сир, шинку, часник і майонез.

  5. На капустяні листи викласти начинку і згорнути їх конвертиками.

  6. Конвертики обваляти спочатку в борошні, а потім у збитих яйцях.

  7. Після чого конвертики обваляти в суміші з панірувальних сухарів і кунжуту і обсмажити на олії до золотистого кольору.