Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна цукор весна › Десерт із мигдалем і фісташками
Десерт із мигдалем і фісташками

Десерт із мигдалем і фісташками

Присутність десерту на столі створює святковий настрій навіть в буденний день, тому кожна господиня намагається побалувати своїх близьких всілякими солодкими частуваннями. Запропонований рецепт - одне з таких частувань, яке сподобається не тільки дітям, а й дорослим. Десерт із мигдалем і фісташками - насичені, дуже смачні горіхові ласощі, запозичені з індійської кухні. Треба відзначити, що цей десерт можна приготувати заздалегідь і зберігати кілька днів у холодильнику в контейнері, що щільно закривається , але, без сумніву, на кілька днів ці ласощі у Вас не затримаються.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Мигдаль — 250 г.
  2. 2. Цукор — 200 г.
  3. 3. Вершки 10% — 150 г.
  4. 4. Масло вершкове — 75 г.
  5. 5. Фісташки — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Мигдаль перемолоти, залишивши кілька штук для прикраси. Масло розтопити в каструлі, постійно помішуючи. Поступово додати мелений мигдаль, вершки і цукор, перемішати. Зменшити вогонь і постійно помішувати суміш протягом 10-12 хвилин.

  2. Після цього збільшити вогонь і нагрівати, поки суміш помітно не потемніє.

  3. Перекласти мигдалеву суміш у низьку форму і розрівняти поверхню зворотною стороною ложки. Прикрасити дрібно порізаними мигдалем і фісташками.

  4. Приготований десерт залишити на 1 годину, потім порізати на ромби і подавати холодним.