Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна легкий українська птиця › Куряча грудинка в клярі і сухарях
Куряча грудинка в клярі і сухарях

Куряча грудинка в клярі і сухарях

Що робити, коли немає фантазії придумувати щось незвичайне на вечерю? Або ж просто немає сил довго возитися на кухні. У таких випадках варто зробити щось легке, швидке, але щоб при цьому воно було дуже смачне. Одна із таких страв - куряча грудинка в клярі і сухарях. Рецепт настільки простий, що приготувати по ньому може будь-яка господиня, навіть малодосвідчена. Завдяки сухарям, шматочки курки виходять дуже хрусткими і приємними на смак. Таке діткам точно сподобається, не кажучи вже про дорослих. Ця страва - чудовий варіант для тих, хто любить куряче м'ясо за його смак і низькокалорійність. Подавати на стіл цю страву можна з будь-яким соусом або ж з гарніром.

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Куряча грудка — 1 шт.
  2. 2. Панірувальні сухарі — 1-2 пачки
  3. 3. Яйця — 2-3 шт.
  4. 4. Борошно — 150 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Грудку розділити на дві частини. Кожну з яких відбити, додати сіль і перець.

  2. Далі розрізати її на смужки.

  3. Кожен шматочок по черзі умочити в борошно, далі в яйце і сухарі. Смажити на олії. Смачного!