Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна українська перші страви зима › Суп із курячих шлуночків із перловкою
Суп із курячих шлуночків із перловкою

Суп із курячих шлуночків із перловкою

Аби мати гарне здоров'я, необхідно їсти першу страву хоча б раз на день. А якщо постаратися, можна придумати окремий суп на кожен день року. Пропонуємо вам зробити сімейне меню більш різноманітним. Наприклад, суп з курячих шлуночків з перловкою - поживна і смачна перша страва, який зарядить вас бадьорістю й енергією. Особливо такий суп приємно їсти в холодну пору року. Бульйон рознесе тепло по всьому організму, а заодно і настрій підніме. Завдяки курячим шлункам бульйон стане ситним, але в міру жирним. За бажанням можете додати в тарілку трохи петрушки. Готувати таку теплу радість зовсім нескладно, тому насолоджуйтеся!

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Курячі шлунки — 500 г.
  2. 2. Морква — 2 шт.
  3. 3. Вода — 3 л.
  4. 4. Перловка — 100 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Олія рослинна — 50 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курячі шлунки промити і очистити від плівки. Потім нарізати на невеликі шматочки. Перловку промити та залити водою, поставити в сторону.

  2. У холодну воду покласти шлунки та варити під кришкою не менше години, щоб вони стали м’якими.

  3. Моркву натерти на тертці, а цибулю порізати кубиками. У сковороді розігріти рослину олію та вкинути туди цибулю та моркву.

  4. З перловки злити воду, додати її в суп. Вкинути до супу готову заправку. Приправити суп сіллю, закип’ятити і зняти з плити.