Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна європейська травневі свята птиця › Куряче філе, запечене в беконі
Куряче філе, запечене в беконі

Куряче філе, запечене в беконі

Цим простим, універсальним рецептом приготування улюбленої курочки пропонуємо доповнити ваш кулінарний кошик. Дієтологами всього світу доведений факт, що м'ясо курочки є одним із самих дієтичних і характеризується великим вмістом легкозасвоюваних білків, вітамінів і мінералів. Запечене м'ясо курочки надзвичайно корисне, порівняно, наприклад, із смаженим, яке містить велику кількість холестерину. Застосування другого м'ясного продукту - бекону, додасть печеній курочці м'якості і ніжності і наповнить страву сильнішим і глибшим ароматом. А солодкий мед і кислий лимон нададуть страві колоритного і незвичайного смаку. Така швидка в приготуванні страва стане хорошим доповненням святкового столу.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Куряче філе — 1 кг.
  2. 2. Бекон — 20 смужок
  3. 3. Гірчиця — 2 ст. л.
  4. 4. Мед — 2 ст. л.
  5. 5. Лимон — 4 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 200°С. Куряче філе обсушити, нарізати смужками товщиною 1,5-2 см., завдовжки 7-8 см. Кожен шматочок загорнути в бекон і викласти в деко в один шар.

  2. В окремій чашці з'єднати гірчицю, мед і лимонний сік. Перемішати і змастити курку маринадом.

  3. Запікати в духовці 20-30 хвилин до повної готовності. Коли бекон підрум'яниться, вийняти деко з духовки і розкласти рулетики по тарілках.