Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна випічка зима › Брауні з вершковою начинкою
Брауні з вершковою начинкою

Брауні з вершковою начинкою

Брауні сам по собі не має чіткого визначення. Це може бути і торт, і кекс, і печиво, і пиріг. Все залежить від наповнення. Але в будь-якому випадку це солодкий і смачний десерт із шоколаду. А кого шоколад може залишити байдужим?! Щоб якось урізноманітнити такий досить простий десерт, ми пропонуємо вам зробити вершкову начинку. Адже вершковий сир надає будь-якій страві м'якість і легкість. Завдяки такому десерту за чашкою чаю можна поринути у прекрасний світ радості і тепла, навіть якщо за вікном не найкраща погода. Подаруйте трохи щастя своїм рідним і близьким - приготуйте їм брауні з вершковою начинкою, щоби поласувати чимось смачненьким.

Кількість порцій 12
Час приготування 60 хв

  1. 1. Шоколад — 200 г.
  2. 2. Масло вершкове — 200 г.
  3. 3. Цукор — 200 г.
  4. 4. Яйця — 5 шт.
  5. 5. Борошно — 110 г.
  6. 6. Сир вершковий — 500 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Закип'ятити воду у великій каструлі. Масло нарізати шматочками, шоколад поламати і скласти в миску.

  2. Коли вода у великій каструлі закипить, поставити в неї маленьку з шоколадом, так, щоб він розтанув. Дати суміші охолонути.

  3. В іншій мисці збити три яйця з цукром. Додати охолоджений шоколад. Всипати борошно, просіяне з розпушувачем, ретельно перемішати. В окремій мисці збити вершковий сир, яйця та цукор.

  4. Форму для випікання змастити маслом. Вилити у форму тісто, декілька ложок залишити та розрівняти отриману картину. Зверху викласти сирне тісто, не змішувати при цьому. Також розрівняти.

  5. Зверху викласти шоколадне тісто, що залишилось. Випікати в духовці 40 хвилин при 180ᵒC.